17. Kaimiška

Traški šoninė, šviežias karšto rūkymo kumpis, lengvai apkeptos bulvytės bei apkepti svogūnai su pievagrybiais paskleis neapsakomą aromatą.  O šviežios petražolės tik papildys jau esamą skonių kvartetą ir leis Jums patirti  pilnavertę kaimo skonių ir pojūčių įvairovę.

Aprašymas

Firminis „Brolių padažas“ – sūris „Gouda“ – sūris „Mozarella“ – apkeptos bulvytės – apkepti svogūnai su pievagrybiais – karšto rūkymo kiaulienos šoninė – karšto rūkymo kiaulienos kumpis – marinuoti agurkėliai – česnakinis alyvuogių pagardas – itališkų prieskonių mišinys – šviežios petražolės.

Kalorijos

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “17. Kaimiška”